Belgian National Orchestra

Belgian National Orchestra: een orkest op maat van de 21e eeuw

Deze publicatie voor Belgian National Orchestra is ontworpen door Escritoire. Zij deden een volledige rebranding voor het orkest, met onder andere deze seizoensbrochure.

Het Belgian National Orchestra werd onmiddellijk na het Paleis voor Schone Kunsten opgericht, met de Henry Le Bœufzaal als natuurlijk uitstalraam. Het heeft de prometheïsche energie geërfd die Victor Horta bedacht had voor deze ondergrondse stad, die de verbinding vormt tussen de Brusselse bovenstad en de benedenstad. Al vanaf het begin was het orkest de spil van de Koningin Elisabethwedstrijd, die op een grote internationale belangstelling kan rekenen en die elk jaar de weg bereidt voor jonge buitenlandse solisten die het tegen elkaar opnemen op het belangrijkste klassieke podium van België.

Omwille van dat rijke verleden investeert het Belgian National Orchestra weer fors in zijn favoriete cultuurtempel en haalt het de banden met zijn historische partners nauwer aan om jonge en beloftevolle talenten een mooie toekomst te bieden en hen op lange termijn aan zich te binden. Het symfonisch orkest van de hoofdstad van Europa nodigt ook geregeld de grootste solisten uit en werpt zich op als de geprivilegieerde partner van het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR).

 

Belgian National Orchestra

Escritoire

  • Belgian National Orchestra
  • Escritoire
  • Softcover, garenloos gebrocheerd

    Blinddruk op cover