Met een gepersonaliseerd notitieboek laat u een blijvende indruk na

Wilt u klanten of medewerkers verrassen met een uniek en nuttig cadeau? Dan is een gepersonaliseerd notitieboek van Stockmans precies wat u zoekt. Bovendien kunt u in uw notitieboek het verhaal van uw bedrijf op een originele manier vertellen, en zo de band met uw klanten of medewerkers versterken.

Vertel het verhaal van uw bedrijf

Uw bedrijf heeft een uniek verhaal: uw visie en missie, uw geschiedenis, uw producten en diensten, uw waarden en unique selling points… Een gepersonaliseerd notitieboek van Stockmans geeft u de kans om uw verhaal op een originele manier te vertellen aan de hand van foto’s, teksten en tekeningen, gedachten, kribbels en andere droedels en zo een blijvende indruk na te laten.

Personaliseer uw notitieboek

Ook het design van uw notitieboek kunt u helemaal personaliseren. We vertrekken steeds van één van onze mooie basisdesigns en passen het aan de stijl van uw bedrijf en uw doelpubliek aan. We hebben verschillende collecties. Zo bestaat de Colour My Day collectie uit ontwerpen in prachtige pasteltinten.

Klein of groot, hard- of softcover, genaaid of gelijmd, met leeslintje of kleur op snede, ronde of rechte hoeken… De mogelijkheden zijn eindeloos! En natuurlijk kunt u ook de papiersoort kiezen. Zo hebben we een ruime collectie van luxueuze Zweedse en Italiaanse papiersoorten, ideaal voor vulpen of potlood. Wanneer uw gepersonaliseerd notitieboek volledig afgewerkt is, wordt het in een aangepaste verpakking verstuurd naar uw relaties.

Waarom kiezen voor Stockmans

Stockmans bestaat al sinds 1875. Kwalitatief drukken zit dus in onze genen. Deze jarenlange ervaring in het maken van kunst- en andere boeken gebruiken we natuurlijk ook bij het maken van onze gepersonaliseerde notitieboeken.

Door onze notitieboeken volledig te personaliseren op basis van uw huisstijl, schetsen, teksten, foto’s… maken we het makkelijker voor uw bedrijf om uw verhaal te vertellen aan uw klanten, medewerkers en zakenrelaties. De hoge kwaliteit van onze producten zorgt ervoor dat zij uw bedrijf niet snel zullen vergeten.

Contacteer ons!

Wilt u het verhaal van uw bedrijf vertellen met een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd notitieboek? Neem dan nu contact op met Stockmans, specialist in kwaliteitsdrukwerk sinds 1875. We helpen u graag verder.