Uw Levenswerk is in goede handen bij Stockmans

Uw Levenswerk in goede handen bij Stockmans

“Ondernemers. Zij zijn het die onze job bij Bank J.Van Breda & C° zo ontzettend boeiend maken, elke dag opnieuw. Het zijn hun ervaringen, hun aanpak en verhalen die ons inspireren en ons vooruit stuwen als bank. Ondernemers stimuleren ons om onze manier van werken te verbeteren. Om onze diensten te vernieuwen. Om hun noden nog beter in te vullen. Ondernemers dagen ons uit om ons advies af te stemmen op hun organisatie, op hun persoonlijkheid en op hun dromen.”

Levenswerk is een verzameling van persoonlijke getuigenissen van ondernemers. Verhalen over hoe zij hun onderneming uit de grond stampten. Verhalen die inzicht geven en inspireren om steeds beter te doen.

Het boek is een toonbeeld van de nieuwe manier van communiceren van Bank J.Van Breda. Wat zij hier wilden vertellen is te persoonlijk en diepgaand voor een brochure. Tegelijkertijd heeft een thema als ‘levenswerk’ iets tastbaarder nodig dan een vluchtige blogpost. Daarom is gekozen voor een tastbaar medium, met de look en feel van een duurzaam product. Alles wijst erop dat dit geen boek om weg te gooien is maar net één om steeds weer bij de hand te nemen.

In samenwerking met un`dercast.

 

Bank van J. Van Breda & C°

un`dercast