Bernaerts staankalender

De staankalender als stijlvol object maar ook als een praktisch ‘lookbook’. 12 sfeerbeelden van interieurs; trends in kleurgebruik bij het schilderen en decoreren van uw leefomgeving thuis; behangpapier, stoffen, meubels en andere accessoires die het volgende jaar misschien bij u thuis de kleuromgeving zullen bepalen. Blauwe foliedruk op de cover en blauwe metalen draad om het geheel te binden. Have a wonderful and inspiring 2020 !

Waarom een bureau- of deskkalender bij Stockmans ?

De staankalender (= bureaukalender) – of is het een deskkalender? – blijft in digitale tijden een succesnummer maar vooral een blijver in onze collectie. De meeste bureaukalenders worden op maat gemaakt van de klant. Soms vertrekken we van één van onze Stockmans-stramienen om uiteindelijk te verfijnen naar de vorm die het beste bij onze klant past op het vlak van doelstelling, prijs- en kwaliteitsverhouding. Het succes zit vooral in de personalisatie van beelden en teksten, die deel uitmaken van de communicatiestrategie van onze klanten. Zo speelt de staankalender de rol van communicatiedrager gedurende een héél kalenderjaar.

Formaat, papier, ontwerp, het aantal talen in het kalendarium, de aanduiding van de feestdagen, het invoegen van foto’s en teksten, intern gericht naar de medewerkers of de klanten, druktechnologie, het type van kartonnen ‘voetje’, de kleur van draad indien wire-o afwerking, al deze elementen zijn vrij in te vullen en modulair aan elkaar te koppelen.

https://shop.stockmans.be
www.bernaertsmortsel.be