Zet uw bedrijf in de kijker met een gepersonaliseerde agenda

Wilt u uw klanten of medewerkers een plezier doen met een uniek en handig cadeau? Dan is een gepersonaliseerde agenda van Stockmans dé oplossing! Bovendien kunt u in uw agenda elke dag een nieuw aspect van uw bedrijf in de kijker zetten, om zo de band met uw klanten of medewerkers te versterken.

Laat een blijvende indruk achter door uw bedrijf dagelijks opnieuw voor te stellen

Uw bedrijf is meer dan alleen uw producten of diensten. Zo heeft u een unieke visie en missie, een gemotiveerd team… Met uw gepersonaliseerde agenda zet u al deze verschillende aspecten van uw bedrijf in de kijker aan de hand van afbeeldingen en tekst. Bovendien wordt een agenda dagelijks gebruikt. U krijgt dus elke dag opnieuw de kans om uw bedrijf voor te stellen aan uw klanten, medewerkers en relaties, en een positieve indruk te maken.

Personaliseer uw agenda

Ook het ontwerp van uw agenda kan u volledig personaliseren. Wij vertrekken steeds van één van onze basisdesigns en passen deze aan uw voorkeur, huisstijl en doelpubliek aan. Zo bestaat onze Colour My Day collectie uit verschillende ontwerpen in frisse pasteltinten. Een kleine of een grote agenda, met een hard- of softcover, genaaid of gelijmd, kleur op snede, ronde of rechte hoeken… Alles kan!

U kan ook de papiersoort kiezen. Zo hebben we een ruim aanbod aan luxueuze Zweedse en Italiaanse papiersoorten. Zodra uw gepersonaliseerde agenda volledig klaar is, versturen we deze in een aangepaste cadeauverpakking naar uw klanten of medewerkers.

Waarom kiezen voor Stockmans?

Sinds 1875 staat Stockmans voor kwaliteitsvol drukwerk. Onze jarenlange ervaring in het creëren van kunst- en ander boeken gebruiken we ook bij het maken van onze gepersonaliseerde agenda’s.

Door onze agenda’s volledig te personaliseren op basis van uw huisstijl, teksten, foto’s… maken we het makkelijker voor u om uw bedrijf voor te stellen aan uw klanten en uw band met hen te versterken. De hoge kwaliteit van onze agenda’s zorgt ervoor dat zij uw bedrijf niet snel zullen vergeten.

Contacteer ons!

Wilt u uw bedrijf voorstellen aan uw klanten met een kwaliteitsvolle en gepersonaliseerde agenda? Neem dan nu contact op met Stockmans, specialist in kwaliteitsdrukwerk sinds 1875. We helpen u graag verder.