Versterk uw klantenrelaties met een gepersonaliseerde kalender

Verras uw klanten met een uniek en handig cadeau! Dankzij een gepersonaliseerde kalender van Stockmans kunt u uw bedrijf op een authentieke manier voorstellen, om de band met uw klanten of medewerkers te versterken. Zo staat uw bedrijf 365 dagen per jaar in de kijker!

Maak 365 dagen per jaar een positieve indruk op uw klanten

Wilt u klanten of medewerkers laten kennismaken met uw bedrijf op een originele manier? Dan is een gepersonaliseerde kalender van Stockmans een mooie oplossing. Aan de hand van afbeeldingen, teksten en tekeningen kunt u verschillende aspecten van uw bedrijf in de kijker zetten. Zo maakt u een blijvende indruk op uw klanten, medewerkers en andere relaties – en dat maar liefst 365 dagen per jaar!

Personaliseer uw kalender

U kunt ook het design van uw kalender helemaal personaliseren. We vertrekken altijd van één van onze mooie basisontwerpen. Zo bevat onze Colour My Day collectie tal van verschillende templates in prachtige pasteltinten. Het ontwerp van uw keuze passen we vervolgens volledig aan de stijl van uw bedrijf en doelpubliek aan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

U kunt ook uw papiersoort kiezen. Zo kunt u onze ruime collectie van luxueuze Zweedse en Italiaanse papiersoorten ontdekken. Zodra uw gepersonaliseerde kalender volledig afgewerkt is, wordt deze in een aangepaste verpakking verstuurd naar uw klanten of medewerkers.

Waarom kiezen voor Stockmans?

Kwalitatief drukken zit al sinds 1875 in onze genen. Onze jarenlange ervaring in de realisatie van kunst- en andere boekobjecten gebruiken we ook bij het creëren van onze gepersonaliseerde kalenders.

Door onze kalenders compleet te personaliseren op basis van uw huisstijl, teksten foto’s… maken we het voor u makkelijker om uw bedrijf voor te stellen aan klanten, medewerkers en zakenrelaties. De hoge kwaliteit van onze kalenders zorgt ervoor dat zij uw bedrijf niet snel zullen vergeten.

Contacteer ons!

Wilt u uw bedrijf voorstellen aan uw klanten met een kwaliteitsvolle en gepersonaliseerde kalender? Neem dan nu contact op met Stockmans, specialist in kwaliteitsdrukwerk sinds 1875. We helpen u graag verder.