KPMB Kalender

Waarom een bureau- of deskkalender bij Stockmans ? Je bent een commerciële organisatie die gespecialiseerd is in verpakking van vooral voeding, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat geschreven. Je wil je productspecialisatie tastbaar maken en tegelijkertijd wil je zorg dragen voor het milieu. Het concept: een kalender met milieuvriendelijk papier, veel groen in de beelden, en recuperatie van een overschot van kartonnen verpakkingen als cover. De bronzen wire-o draad houdt alles samen als finishing touch. Deze staankalender brengt je klanten één op één in jouw product en biotoop, en geeft de kalender een stoere eerste look.

De staankalender (= bureaukalender) – of is het een deskkalender? – blijft in digitale tijden een succesnummer maar vooral een blijver in onze collectie. De meeste bureaukalenders worden op maat gemaakt van de klant. Soms vertrekken we van één van onze Stockmans-stramienen om uiteindelijk te verfijnen naar de vorm die het beste bij onze klant past op het vlak van doelstelling, prijs- en kwaliteitsverhouding. Het succes zit vooral in de personalisatie van beelden en teksten, die deel uitmaken van de communicatiestrategie van onze klanten. Zo speelt de staankalender de rol van communicatiedrager gedurende een héél kalenderjaar.

Formaat, papier, ontwerp, het aantal talen in het kalendarium, de aanduiding van de feestdagen, het invoegen van foto’s en teksten, intern gericht naar de medewerkers of de klanten, druktechnologie, het type van kartonnen ‘voetje’, de kleur van draad indien wire-o afwerking, al deze elementen zijn vrij in te vullen en modulair aan elkaar te koppelen.

https://shop.stockmans.be
www.kpmb.be