Woudlucht: de eerste Stockmans kalender van 2018

Woudlucht: de eerste Stockmans kalender van 2018

Het kalenderseizoen is officieel begonnen bij Stockmans! De eerste kalenders van 2018 zijn een feit en we starten met een exemplaar voor het goede doel. De kalender is gevuld met natuurfoto’s uit de streek rond Heverlee van fotograaf Koen De Langhe, de omgeving waar de kinderen die je steunt met de actie ook echt vertoeven. Met de opbrengsten van de Woudlucht kalenders steun je Werkgroep Speelplaats en de campus Woudlucht. En tegelijkertijd heb je een prachtig, functioneel item waar je een heel jaar lang van geniet.

Woudlucht is een school voor buitengewoon onderwijs aan de rand van het bos in Heverlee. De kinderen kampen met uiteenlopende problematieken en hebben nood aan aangepaste onderwijsbehoeften, zowel op het gebied van kennis, beleving en lichamelijke ontwikkeling. Om hen hierbij te helpen wordt jaarlijks geld ingezameld. Op hun website kan je ook zien wat er met de resultaten van de inzamelingen de voorbije jaren verwezenlijkt is.

De werkgroep Speelplaats, een vereniging van Woudlucht-medewerkers wil een kwaliteitsvol sportaanbod uitbouwen. Hierbij kan extra aandacht geschonken worden aan het aanleren van teamspirit en het spelenderwijs ontdekken van allerlei verschillende sporten.

 

Steun het project

 

 

Ontdek onze standaard collectie kalenders op shop.stockmans.be.

Voor alle kalenderprojecten op maat, contacteer ons via bruno.devos@stockmans.be of tel. 03 645 68 60.

Welkom in ons kalenderlaboratorium.