Het beste van Jan Bosschaert

Het beste van Jan Bosschaert

De meeste mensen kennen maar een bepaald aspect van kameleon Jan Bosschaert, die op zijn zestigste verjaardag kan terugblikken op een uitgebreid oeuvre. Hoog tijd dus voor een boek waarin alles wat hij in die periode “bij mekaar getekend, geschilderd, gekrabbeld, gegomd, gepend en geprutst heeft” samenkomt, zoals hij het zelf graag verwoordt.

Jan vindt zichzelf in de eerste plaats een verteller die met lijnen leven op papier schept. Zijn eigen wereldje creëren of af en toe die van een ander aanvullen met zijn fantasie. Met veel humor, een streepje tristesse of met een boodschap. Soms heel eenvoudig, met een paar krabbels, maar altijd met een onmiskenbaar vakmanschap.

Kijk mee met een bont gezelschap van schrijvers, acteurs, journalisten, muzikanten en collega’s die vertellen over hun ervaringen met de mens en de kunstenaar Jan Bosschaert.

Ontdek de verborgen parels van Bosschaert die hij speciaal voor dit boek uit hun schuilplaatsen haalde. Maak kennis met de (strip)tekenaar, de illustrator en de schilder!

 

Verkrijgbaar op de Stockmans Art Books webshop! Bekijk hem hier.

 

www.janbosschaert.be

Ontwerp door Nej De Doncker

  • Het beste van Jan Bosschaert
  • Jan Bosschaert
  • Hardcover met linnen

    Cover met folie

    Binnenwerk: Munken Pure Rough 150 gr & Arctic The Volume white 150 gr

    Formaat: 230 x 272 mm (staand)