The Public Art Center – Wesley Meuris

The Public Art Center – Wesley Meuris

The Public Art Center, de nieuwe installatie van Wesley Meuris, waarbij hij 200 publieke installaties op universiteitscampussen in Frankrijk documenteert. Stockmans ging kijken in Centre Pompidou en zag dat het goed was!

Wij drukten de catalogus, uitgegeven door SOCIETIES in samenwerking met Galerie Jérôme Poggi​. Een prachtige blauwe softcover met titel in witte foliedruk.

Technische snufjes: otabind binding waardoor het boek mooi open ligt, gedrukt op de LED-UV pers die de kleuren een hogere densiteit geeft, en in de laatste katernen zit een vijfde metallic kleur. Cover op Fedrigoni Sirio Dark Blue en binnenwerk op Multidesign Original White. It’s a classic!

Wesley Meuris’ The Public Art Center (2013-2018) is gecreëerd binnen het kader van Frankrijk’s Noveaux commanditaires programma. In opdracht van het Art+Université+Culture netwerk en uitgegeven door de nonprofit organisatie SOCIETIES. Gedoneerd door de Art+Université+Culture associatie. The Public Art Center staat op de lijst van het Fonds national d’art contemporain, een collectie die verrijkt, bewaard en gepromoot wordt in Frankrijk en het buitenland door het Centre national des arts plastique (Cnap).

 

Wesley Meuris

Galerie Poggi

SOCIETIES

 • The Public Art Center
 • Wesley Meuris
 • Softcover

  Cover: Fedrigoni Sirio Dark Blue 290 grs

  Binnenwerk: Multidesign Original White 115 grs

  2018

  Teksten door: Pierre Bazantay, Jérôme Poggi, Ida Soulard, Dominique Poulot, Thierry Dufrêne (FR/ENG)

  Design: Léna Araguas

  Formaat: 24 x 18 cm

  208 pagina’s

  Uitgever: SOCIETIES

  Distributie: Les Presses du réel, Ideabooks, Stockmans Art Books