Papieren uitnodigingen voor Jarno Kettunen

Waarom nog papieren uitnodigingen sturen?

In deze digitale tijden is het uitzonderlijk om papieren uitnodigingen te ontvangen en al zeker een luxueuzer exemplaar dat je met plezier op je bureau laat staan.

Net omdat het zo zeldzaam wordt springen deze exemplaren eruit. Wanneer er dan ook nog eens overduidelijk nagedacht is over het ontwerp en de papiersoort blijft hij nog langer hangen. Een tactiele papiersoort of een speciale techniek gebruiken bij papieren uitnodigingen zet mensen aan tot aanraken en aftasten. Tijdens dit proces hebben ze de uitnodiging ook langer in de handen en is er meer kans dat ze de tekst ook effectief gaan lezen. Het proberen waard!

 

Over de uitnodigingen

Voor de voorstelling van ‘a sketchbook as a diary’ van kunstenaar Jarno Kettunen werd een uitnodiging gecreëerd van eenzelfde hoge kwaliteit als het sketchbook zelf.

Gedrukt op Fuego Felt, met bijpassende enveloppen geven deze uitnodigingen een gevoel van exclusiviteit. Tekeningen die terugkomen in de ‘sketchbook’ werden op de voor- en achterkant gebruikt, aangevuld met binnenin het programma en enkele shots van Jarno in actie.

 

Jarno Kettunen

a sketchbook as a diary